Базисен курс: "Системи на съответствие, разположени върху ръцете и ходилата" - 20, 21 и 22 януари в гр. София

09 Декември 2016 Базисен курс: "Системи на съответствие, разположени върху ръцете и ходилата" - 20, 21 и 22 януари в гр. София

Су Джок е система от знания за живота въобще и в частност за човешкия организъм. Приложена с умение и знания, тя задейства мощни лечебни сили в организма и включва безотказно програмата за самоизцеление, с която по природа е надарен всеки човек.

Ако имате главоболие или болки в гръбначния стълб или каквото и да е друго заболяване и искате да излекувате себе си без да използвате лекарства, НИЕ ЩЕ ВИ НАУЧИМ КАК. Ако искате да помогнете и на близките си, заповядайте при нас! Ние провеждаме курсове за обучение по Су Джок – метод, който лесно и бързо се усвоява дори от хора без медицинско образование, удобен за прилагане, достъпен, безопасен и високо ефективен.

В този курс се изучават стандартните системи на съответствие, системите „Насекомо”, мини-системите, частичните системи на съответствие. Подробно се разглеждат закономерностите на проекциите на човешкото тяло върху ръцете и ходилата, както и проекциите на неговите органи и системи. Изработват се умения за диагностика и лечение на различни заболявания чрез системите на съответствие. Изучава се подробно лечението посредством семена, магнити, моксa и други стимулатори, както и лечение по базисни (енергийни) точки, разположени върху ръцете и ходилата.

Провеждат се практически занятия за използване на метода с всеки курсист поотделно. Включено е и кратко представяне на Закона за Триначалието – Хомо-, Хетеро-, Нейтро- и Нейто-силите.

  • В края на курса се провежда тест за проверка на усвоените знания.
  • Участниците получават помощни материали, необходими за курса, и Сертификат от Международната Су Джок Асоциация.
  • Всички необходими за работа материали, инструменти и книги може да се закупят по време на курса. Книгите на български език по време на курса са с 20% отстъпка.

Лектор: Лора Мальова;

Такса: 180 лв. (за студенти и пенсионери – 140 лв. без сертификат);

Място на провеждане: гр. София, ул.”Костенски водопад” бл. 47, вх.А, ет.1, офис „ГБМ Инженеринг“

За повече информация и записване: тел.: 02/958 7360; 0888 646 282